blogg???

Alltså......... funderar på att göra en ny blogg.

my week with marilyn

Har ätit årets första lussebulle och satt upp en adventsstjärna i fönstret. Vill se den här filmen:


lördagJag är sjuk... det suger. Det är jättefint väder ute.

stildagboken

Hittade äntligen en blus med gosskrage efter att ha letat runt i hela stan sen typ ett år tillbaka.
onsdagGår omkring i nån sorts dvala nu för tiden. Har somnat på bussen varje dag den senaste veckan. Det är mörkt när man går hemifrån och mörkt när man kommer hem... men på söndag är det första advent, så snart kanske den där julkänslan börjar infinna sig i alla fall.

super mario

I måndags åkte jag och klassen som jag jobbar i, till Handarbetets vänner och tittade på en sjukt cool grej. En tjej har gjort hela första Super Mario-spelet i form av en 6,5 meter lång korsstygnsbrodyr! Så jäkla ball.
för det är de som tar sig uppåt in the end

Underdogsen by lisabackstrom


Foto: Angelica

vi slår alltid bäst underifrån, det kommer ni inte ifrån

Hej bloggen. Jag sitter och dricker kaffe för att 1. det är gott, 2. jag hade ont i huvudet. Då brukar det funka med kaffe, nu har det försvunnit faktiskt. Har inte kunnat sova så bra i natt, för klantjag halkade i trappen igår, så nu har jag ett blåmärke stort som en snusdosa på rumpan som gör ont så fort man rör sig typ. Jajajaj. Tänkte bara visa min nya 50-kronors-t-shirt från Stadsmissionen.

tre photoboothgifs

Sjunde februari till första september.


vernissage

Min pappas kusin, kollega och vän Marie hade vernissage igår på Skarpnäcks kulturhus. Älskar hennes konst. Spring dit och kolla, håller på fram till 14 december!


did you give the world some love today

Om man har tur så kan det se ut så här när jag går till bussen på morgonen:
helgen v.45


Helgen då! Mamma har rotat fram en klänning som hon brukade ha på 90-talet. Lånade den när jag åt middag igår med Felsi och Poppe:Idag har jag varit på Karin Broos utställning på Sven-Harrys (ligger vid Vasaparken). Jag var väldigt fascinerad, detta är alltså målade tavlor och inte fotografier som man skulle kunna tro:provade en ball tröja på monki igår

Och så min supermoderna mobil (haft i fyra år, våga vägra iphone).

hopp

Ibland undrar jag vart världen är på väg, men så finns det också människor som genomför helt fantastiska saker, som i den här artikeln. Blir så inspirerad och hoppfull.


bild, thecompletetruth

tisdag
Om man tittar i mitt bildarkiv genom åren så är november den månad varje år med minst antal bilder. Vet inte riktigt varför, den här månaden har jag hittils en endaste bild i min novembermapp. Dessa två har jag i alla fall knyckt från Lykke Li's facebook, hon har många bra bilder där hon.

Igår stod jag bredvid Jonas Karlsson på tunnelbanan, var tvungen att berätta heheh. Han är ju ändå en av Sveriges absolut bästa skådisar. Efter jobbet hittade jag och Felson ett jättemysigt fik med gammaldags lampor och tapeter. Och idag när jag åkte hem var det isande kallt, men det låg som en ljusrosa mantel över hela stan.

som löv i november måste du falla

HÄR kan ni lyssna på min novemberspellista.

sprid ut bensinen över solnedgången


Förrådet med Håkanbilder tycks aldrig ta slut...

Idag övningskörde jag för första gången. Det var svinläskigt.

lördagsinspirationDipdying, så sjukt snyggt. Från tigerlilys och monkinodraw.


Elsas ofattbart vackra bröllopsfestbilder.Tatueringar. Från Lykkes facebook och den här bloggen.Och Marilyn. (Tumblr och Lolitas)

bra tidsfördrivdet ekar efter dig


Tja, jag tycker ni ska lissna va.

(Man kan tro att låten handlar om en viss person som har dragit iväg på backpacking, men jag svär till alla högre makter att jag aldrig skulle kalla henne baby, bara så ni vet. Annars passar den rätt bra.)RSS 2.0